Infertilitet

Infertilitet

Akupunktur mod barnløshed

Flere og flere oplever at måtte slås med ufrivillig barnløshed. Hos nogle par er årsagen at finde hos kvinden, hos andre par er det hos manden, og nogle par oplever, at det er en kombination af fertilitetsproblemer hos begge parter. Uanset hos hvilken af parterne, årsagen til ufrivillig barnløshed er at finde, er det svært for et par at måtte slås med ikke at kunne få børn af naturens vej.

*Kilde: Pacific College – www.pacificcollege.com

Kvinder og fertilitet

Flere veldokumenterede undersøgelser viser, at akupunktur kan have en gavnlig virkning på evnen til at blive gravid.

En god blodgennemstrømning i underlivet – altså livmoder, æggeleder og æggestokke – er nødvendig for at æggene udvikles ordentligt samt, at slimhinden i livmoderen opnår den tykkelse, som bevirker, at det befrugtede æg har mulighed for at sætte sig sikkert fast.

Hormonelle ubalancer kan være en anden årsag til barnløshed. Her kan akupunkturen hjælpe med til at skabe balance i dine hormoner, og derved øge chancerne for undfangelse.

Symptomer på dette kan være en forstyrret cyklus, der viser sig ved kraftige blødninger eller udebleven menstruation.

Mænd og fertilitet

Akupunktur er ikke kun forbeholdt kvinder. 

En række pilotundersøgelser viste store ændringer i mænds sædkvalitet, når de bliver påvirket af akupunktur. Således kan akupunktur altså også have en gavnlig effekt på mænd i forhold til at kunne blive gravid.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.