Akupunktur

Klassisk kinesisk akupunktur

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TKM). TKM er en 5000 år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige tilgang til sygdom og behandling. Læs mere her.

Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og kan derved bidrage til at kroppens egne ressourcer. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balance og på den måde styrke kroppen.

Der er ingen bivirkninger ved akupunktur, og hver behandling er en individuel tilpasset behandling, som tager udgangspunkt i det enkelte menneske og dettes unikke situation.

Første gang du kommer til klinikken, vil vi starte med en uddybende samtale, som vil danne grundlag for diagnose og efterfølgende behandling. Derfor vil første besøg vare ml. 60-90 minutter. Efterfølgende behandling varer ml. 45-60 minutter, da vi har god erfaring med at kombinere akupunkturen med andre behandlingsformer. Akupunkturnålene sidder typisk i kroppen i ml. 20-30 minutter.